top of page
halters

EVERYTHING ABOUT US

Sport fiets

ABOUT WESLEY

Even voorstellen.

 

Mijn naam is Wesley de Wilde, gediplomeerd Fitnessinstructeur en Personal Trainer. Afgelopen jaar ben ik geslaagd voor de opleiding Sport, Bewegen en Gezondheid niveau 4 met specialisaties: Groeplesinstructeur, Bootcampinstructeur, Bewegen op muziek, Sportmassage en Fitvak A en B diploma. 

 

Waarom personal training?

De reden dat ik dit beroep heb gekozen is dat ik het leuk vind om mensen verder te helpen op mentaal en lichamelijk vlak. Personal training is DE manier om het maximale uit jezelf te halen en de gestelde doelen ook te behalen!

 

Wat ik wil bereiken met mijn klanten is dat zij zich lichamelijk beter gaan voelen en dat kan zijn door slanker, sterker of gezonder te laten leven. 

 

Verder vind ik het zelf ook belangrijk om mijn passie voor fitness over te brengen op mijn klanten door middel van mijn vakinhoudelijke kennis, enthousiasme en doorzettingsvermogen te delen om de gestelde doelen te behalen!

Sport fiets

ABOUT Harmen

Even voorstellen:

 

Ik ben Harmen Verweij, gediplomeerd personal trainer en al meer dan 10 jaar werkzaam in de sportsector. Door op verschillende gebieden ervaring op gedaan te hebben, denk ik dat ik jou kan helpen met het bereiken van jouw doelen. Het helpen van mensen om een betere, gezondere levensstijl te creëren geeft enorm veel energie.

 

Na lang in omringende dorpen en steden te hebben gewerkt denk ik dat Moerkapelle toe is aan een eigen sportschool. Veel gaan mensen naar omliggende plaatsen als ze naar de sportschool willen, deze mensen wil ik een sportschool dichterbij aanbieden. Maar ook de mensen die de stap naar een sportschool te groot vinden wil ik graag verwelkomen bij SoundFit. Zo kunnen ze zelf ervaren wat het is om in beweging te komen, en er nog plezier in te hebben ook!

 

Hopelijk zien we jou snel bij SoundFit om te kijken hoe we samen gaan voor een gezondere, fittere versie van jezelf!

bottom of page